A blog for your needs
Songs Lyrics|Movie Downloads|Sodexho Pass outlets Interesting Facts and news|Exam Results|Sodexho pass

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers|KBC Questions and Answers 2010|Kaun Banega all episode questions and answers

By editor
Kaun Banega Crorepati Questions| Kaun Banega Videos|KBC Questions 2010|Kaun Banega Questions and answers
Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers|KBC Questions and Answers 2010|Kaun Banega all episode questions and answers



KBC 6 ALL EPISODES 2012 QUESTIONS AND ANSWERS



Question 9: What word did Gandhi refuse to correct through prompted by his school teacher, during an inspection by a high ranking official?
A. Kennel
B. Kettle
C. Knitting
D. Kitten

Answer: Kettle


Question 10: What yajna did Yudhishthira perform after the battle of Kurukshetra to free himself of his sins?
A. Vajpeya
B. Ashwamedha
C. Agnistoma
D. Sarpamedha

Answer: Ashwamedha


Question 11: How many languages feature on the language panel of contemporary Reserve Bank of India currency notes?
A. 15
B. 10
C. 12
D. 18

Answer: 15



Fastest Finger First Question: Arrange these processes involved in the making of an 'aaloo paratha' in the correct order.
A. Boil potatoes
B. Make the potato dough
C. Fry on tawa
D. Mash potato

The correct order is:
A. Boil potatoes
D. Mash potato
C. Make the potato dough
B. Fry on tawa


Question 1: According to Hindi saying, 'Doodh ka jala bhi phoonk phoonk ke peeta hai'?
A. Chhachh
B. Shahad
C. Ghee
D. Icecream

Answer: Chhachh


Question 2: The plant bearing which of these fruits is a vine?
A. Mango
B. Watermelon
C. Apple
D. Banana

Answer: Watermelon


Question 3: What does 'S' stand for in a 'SIM' card used in mobile phones?
A. Service
B. Smart
C. Science
D. Subscriber

Answer: Subscriber


Question 4: Which lyricist won an Oscar for the song 'Jai Ho'?
A. Gulzaar
B. Prasoon Joshi
C. Piyush Pandey
D. Javed Akhtar

Answer: Gulzaar


Question 5: Identify the talk show host from this audio clip?
A. Vinod Dua
B. Prabhu Chawla
C. Pankaj Pachauri
D. Rajat Sharma

Answer: B. Prabhu Chawla


Question 6: What is the middle name of President Barack Obama?
A. Stanley
B. Dunham
C. Sayeed
D. Hussein

Answer: Hussein


Question 7: Who has been selected for the 2009-10 Rajiv Gandhi Khel Ratna Award?
A. Saina Nehwal
B. M.S. Dhoni
C. Abhinav Bindra
D. Virender Sehwag

Answer: Saina Nehwal


Question 8: What term meaning 'the reunion of broken parts' in Arabic is taken from the title of a book by Muhammad Al Khwarizmi?
A. Algorithm
B. Arithmetic
C. Addition
D. Algebra


Answer: Algebra



Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 1

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 2

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 3

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 4

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 5

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 6

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 7

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 8

Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers Part 9

Kaun Banega Crorepati Questions| Kaun Banega Videos|KBC Questions 2010|Kaun Banega Questions and answers
Kaun Banega Crorepati KBC Questions and answers|KBC Questions and Answers 2010|Kaun Banega all episode questions and answers
 

0 comments so far.

Something to say?



Recent Posts

Facebook Share